plakat

МИСИЯТА НА

МОНТЕСОРИ ХАЙ!

Спазването на реда и правилата не е за сметка на детството и човешкото отношение.

Изборът не детска градина не е просто търсене на място, където детето ще учи цифри и букви, а много повече – с този избор детето и Вие ставате част от нашето Mонтесори Хай! семейство. Това е малка семейна, уютна детска градина, в която често децата прекарват повече време, отколкото вкъщи. Място, в което заедно с тях ние преживяваме техните радости и болки; щастливи и тъжни мигове: радостта от раждането на братчето и преместването в новата къща; тъгата от раздялата с мама и тати или загубата на домашен любимец. Индивидуалното внимание за нас не е рекламен трик, а истинското познаване на всяко дете – дали обича броколи или авокадо, дали го е страх от насекоми, дали харесва розово или пък енциклопедии за космоса.
За нас академичните знания не са самоцел, те са естествено последствие от всичко, което заедно с децата градим през годините. И все пак всички наши деца успешно преминават приемните изпити и продължават обучението и развитието си в училищата, в които са избрали, печелят олимпиади и медали.
Монтесори Хай е мястото, в което има кой да гушне детето ако е тъжно, мястото където детето ще се чувства обичано и разбрано!